Over ons

Electro Consten BV is lid van Techniek Nederland en een erkend leerbedrijf.

Techniek Nederland  is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.
Beide sectoren leveren een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse economie. Door ons te verenigen met collega-ondernemers in de installatiebranche, kunnen we ons sterk maken voor wettelijke regelgeving en eisen die onze branche, onze medewerkers en het milieu ten goede komen.

Electro Consten BV is een erkend leerbedrijf.

Stagiairs zijn de vaklieden van de toekomst. Om ervoor te zorgen dat leerlingen in de installatiebranche hun vak goed leren uitoefenen, werkt Electro Consten BV graag mee aan het opleiden van jonge gemotiveerde mensen. Als ‘Erkend Leerbedrijf’ zijn wij bevoegd om beroepspraktijkvorming voor het middelbaar beroepsonderwijs te verzorgen.

InstallQ – ontstaan uit een fusie tussen Sterkin en KvINL in januari 2019 – is de meest toonaangevende kwaliteitsorganisatie binnen de installatiesector. De onafhankelijke stichting heeft in de markt een breed draagvlak, waaronder installateurs, opdrachtgevers en overheid.

Het logo van InstallQ is een bewijs van kennis en kunde. Uw installateur, adviseur of installatiebedrijf is op zijn of haar vakgebied gecontroleerd op bepaalde vakbekwaamheidseisen. Werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de geldende normen en eisen, waaronder het Bouwbesluit en de NEN-normen die van toepassing zijn.

VCA certificering

Electro Consten BV is gecertificeerd voor VCA*

Electro Consten BV hecht veel belang aan de veiligheid en gezondheid van alle medewerkers die bij een project betrokken zijn. Ook de aandacht voor het Milieu vinden wij van essentieel belang. Daarom zijn wij VCA* gecertificeerd. VCA staat voor: Veiligheid, Gezondheid en Milieu Chekclist Aannemers en is hét keurmerk binnen de bouw ten aanzien van veilig, gezond en milieu verantwoord werken. Ieder jaar wordt ons bedrijf door AJA Registrars beoordeeld.

Neem contact op

U kunt voor uw (technische) vragen, partners, bestellingen terecht bij:

Electro Consten

Euregiopark 16C
6467 JE Kerkrade

Tel: 045-5455531

www.electro-consten.nl
info@electro-consten.nl

Nieuws