Over ons

Elektro Consten is lid van Uneto-VNI en een erkend leerbedrijf

 

 

Uneto-VNI  is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.
Beide sectoren leveren een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse economie. Door ons te verenigen met collega-ondernemers in de installatiebranche, kunnen we ons sterk maken voor wettelijke regelgeving en eisen die onze branche, onze medewerkers en het milieu ten goede komen.

 

 

Stagiairs zijn de vaklieden van de toekomst. Om ervoor te zorgen dat leerlingen in de installatiebranche hun vak goed leren uitoefenen, werkt Electro Consten graag mee aan het opleiden van jonge gemotiveerde mensen. Als ‘Erkend Leerbedrijf’ zijn wij bevoegd om beroepspraktijkvorming voor het middelbaar beroepsonderwijs te verzorgen.

Electro Consten is lid van Stichting Erkenning Installatiebedrijven

Electro Consten is lid van de Stichting Erkenning Installatiebedrijven. De SEI  is beheerder van erkenningsregelingen voor installatiebedrijven die actief zijn op het vakgebied van installatietechniek, voor verschillende installatietechnische vakgebieden: Electro Consten is erkend voor: elektrotechnische laagspanningsinstallaties,

Deze vakdisciplines zijn ondergebracht in de Erkenningsregeling voor Installateurs of kortweg de EVI 2004.

De SEI is opgericht door UNETO-VNI, de brancheorganisatie voor installatiebedrijven en technische detailhandel, en de VEWIN. De stichting heeft als doel om het onderscheid zichtbaar te maken tussen enerzijds pseudo-vaklui en anderzijds de vakbekwame installateurs.

Consten Electro VCA Gecertiifceerd

 

 

Electro Consten is gecertificeerd voor VCA 2008/5.1

Electro Consten hecht veel belang aan de veiligheid en gezondheid van alle medewerkers die bij een project betrokken zijn. Ook de aandacht voor het Milieu vinden wij van essentieel belang. Daarom zijn wij VCA** gecertificeerd. VCA staat voor: Veiligheid, Gezondheid en Milieu Chekclist Aannemers en is hét keurmerk binnen de bouw ten aanzien van veilig, gezond en milieu verantwoord werken. Ieder jaar wordt ons bedrijf door AJA Registrars beoordeeld.